Nieuwsbericht

Contract Axia Kuitenbijtersrun ondertekend

Geschreven op: 12-09-2017

vlnr Alois van Vliet (Axia vegetable seeds), Tonni van der Marel (Olympus ’70) en Sandor van Vliet (Axia vegetable seeds)

Onderstaand bericht is geplaatst in diverse media:

Woensdag 23 augustus ondertekenden Sandor en Alois van Vliet van Axia Vegetable Seeds het sponsorcontract voor de gloednieuwe hardloopwedstrijd, de Axia Kuitenbijtersrun. De hoofdsponsors zijn laaiend enthousiast over de nachtelijke run, die plaats zal vinden op 29 oktober als de zomertijd wordt teruggezet. ’s Nachts om 2 uur is de start bij Atletiekvereniging Olympus ’70 in Naaldwijk, waarna ‘de kuitenbijter’ over de Snelbinder en de ‘oude’ brug over de Burgemeester Elsenweg loopt. Onderweg passeert men de twee Naaldwijkse locaties van hoofdsponsor Axia Vegetable Seeds. Deelnemers lopen rondjes van 3 km. Zodra de zomertijd om 3 uur wordt teruggezet, passeert men nog eenmaal de finish. Degene met de meeste rondjes in de kortste tijd is winnaar. Iedereen is verzekerd van een super uurtijd!

De Axia Kuitenbijtersrun is verbonden aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Sponsors die hun vlag of banner willen ophangen kunnen dit doen voor een bedrag van minimaal 100 euro. Het volledige bedrag komt ten goede aan de NCFS om mensen te helpen die aan taaislijmziekte lijden. Deelnemers kunnen desgewenst bij inschrijving een vrijwillige bijdrage aan NCFS doneren.

Terug naar Nieuws